Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 02:41

Сайт Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Категорії розділу
Головна » 2016 » Січень » 17 » Шкільні свята
16:43
Шкільні свята

Дива Новорічної ночі

Зізнайтесь, хто з вас не любить казок і зовсім не вірить у дива? Думаю, небагато знайдеться таких. Особливо,  якщо йдеться про чудеса новорічної ночі, коли здійснюються найзаповітніші мрії, а казка перетворюється у реальність, і нехай лиш на один вечір, але ми стаємо принцесами і чарівниками, артистами і співаками.

          Саме такі дивовижні перевтілення відбувалися у школі під час новорічних святкувань. Яскравими вогнями запалала ялинка і її негайно оточили учні наймолодших класів, до яких новорічна казка з Снігуронькою та Дідом Морозом завітала першою. І як же вони старанно грали свої кумедні ролі звіряток, казкових персонажів, щоб лише сподобатися глядачам і отримати подарунок!

    Та не менш цікавими були святкування у середніх класах. Учні 5 - 7-х класів немовби зійшли з сторінок казок: мальовничі костюми, перуки, гра артистів захоплювала і веселила глядачів. Школярики  розважали жартівливими “пакостями”, кумедними мініатюрами і новорічними піснями.

Особливо ж розгулялися на Новорічному вечорі старшокласники. Учні 8 класу розіграли жартівливу мініатюру з твору "За двома зайцями", у якій своєю грою зірвали шквал аплодисментів глядачів.

Дев'ятикласники уявляли себе в ролі доісторичних школярів, а учні 10 класу розіграли казку "Колобок" на сучасний лад, чим неябияк розвеселили всіх присутніх.

Справжніми зірками свята  зарекомендували себе учні 11 класів. Кумедні пародії на вчителів, мініатюри з шкільного життя, новорічні мелодії, зіграні з неабияким почуттям гумору, показали всі приховані таланти наших школярів.

Дід Мороз та Снігуронька, які були обов'язковими гостями програми, нагородили всіх учасників свята подарунками.

У народі кажуть, що бажання загадане у новорічну ніч, збувається. Тож ми бажаємо нашим читачам, щоб  всі їхні  загадані мрії збувалися. І сподіваємося, що отриманого заряду позитиву усім вистачить на цілий рік.

Отже, чудес було чимало, а хто в них ще не повірив, — приходьте до нас на наступний Новий Рік!

Дякуємо всім організаторам та учасникам новорічних святкувань!!!

Переглядів: 441 | Додав: oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz