Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 01:14

Сайт Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Категорії розділу
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Свято у рідній школі
00:38
Свято у рідній школі

Святкують вчителі

Учителю! Пораднику і друже!
Ви вибрали дорогу непросту.
Ми вам сьогодні дякуємо дуже
За вашу працю вчительську святу. 

Незабутнє свято для вчителів  організували учні  11-го  класу під керівництвом Романів Наталії Михайлівни та Крицули Світлани Дмитрівни. Урочистості розпочалися мало не з світанку. На порозі школи педагогів  чекали учні з вітаннями та букетами. Теплі, щирі слова супроводжували вчителів коридорами, букетики, повітряні кульки та серпантин додавали святкового настрою, а учительська зігрівала серце затишним убранством. 

 

Вчителі на один день одержали можливість забути про свої обов'язки і насолодитися святом, адже уроки вже традиційно проводили одинадцятикласники.

Найбільше ж запам'ятався усім святковий концерт, на якому не лише звучали вітання для вчителів, а й оголошували переможців у цікавих номінаціях: "Капітан корабля", "Приборкувачі невловимих месників", "Ікс + ігрек", "Шамани протонів та нейтронів", "Тичинки і маточки", "Фізкульт-привіт" та інші. Жоден вчитель не залишився поза увагою,  про кожного прозвучало тепле слово, у кожного в руках запалахкотіли барвисті квіти. А учні дізналися чимало нового про своїх наставників - із здивуванням впізнавали їх на дитячих фото, з цікавістю слухали про кулінарні та музичні вподобання своїх вчителів, їх улюблені заняття.

Цього року свято було подвійним, оскільки День вчителя співпав з 50-річчям Дарахівської школи. Тому символічною стала присутність багатьох вчителів - ветеранів освіти, які добре пам'ятають, як починалося шкільне життя у цих стінах, які чули перші дзвінки, що скликали на уроки, які своїми руками робили із школи рідну ошатну домівку для малечі. Школа та її учні дякують вам, наші ветерани!

З вітальним словом до вчителів та учнів звернувся колишній директор школи - Якимович Сергій Пилипович, на очах якого наша альма-матер споруджувалася, ставала надійним трампліном у життя багатьом сотням учнів.

Отож, свято відбулося... Сподіваємося, що одержаного заряду оптимізму, хорошого настрою і бадьорості нашим вчителям вистачить, щоб легко продовжити навчальний рік.

 

 

Переглядів: 405 | Додав: oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz